ONZE ACTIES

Op social media delen we graag over onze bezigheden en acties. Neem eens een kijkje door op een van onderstaande buttons te klikken. Lid zijn van Facebook/Instagram is niet vereist.

Like en deel onze pagina's en berichten gerust!

Op dit moment lopen er twee acties. Doet u/jij mee?

Actie houtkachel | Onze stichting helpt graag onze naaste in financiële nood. Wij hebben Bianca leren kennen en willen haar (gezin) graag ondersteunen met een houtkachel. Doet u mee? Wanneer we ons streefbedrag halen is levering én installatie volledig voor haar geregeld.

Wilt u of uw bedrijf bijdragen? Lees de flyer rustig door en/of doneer direct o.v.v. 'gift houtkachel':

UPDATE >>

Streefbedrag: €6300
Tussenstand: €3382 (26-09-2022)

Actie apparatuur | Onze stichting zoekt donateurs om een generator aan te schaffen. Hiermee kunnen we het grote aanbod hout verwerken tot haardhout. De opbrengst van de verkoop kan daardoor volledig ten goede blijven komen aan onze goede doelen.

Wilt u of uw bedrijf bijdragen? Lees de flyer rustig door en/of doneer direct o.v.v. 'gift apparatuur':

UPDATE >>

De kettingzaag is reeds gesponsord door:
- Van Wijngaarden groothandel bouw en industrie in Sliedrecht
- Veru Materieel steigermateriaal en liften in Hardinxveld-Giessendam
- Geert-Jan de Kok Landbouw en Grondverzet machines in Molenaarsgraaf

Lees hier het gepubliceerde nieuwsbericht.

De brandhoutzaag (wipzaag) is reeds gesponsord door een anonieme gever.

Voor meer informatie, bel gerust naar 06-53696020 (Chris) of mail naar info@stichtinghouthakkersclub-alblasserwaard.nl

Indien gewenst voegen wij uw bedrijf toe aan onze pagina met sponsoren.
Bedrijfsgegevens worden alleen geplaatst na toestemming.