HOUT KOPEN?

Wilt u hout voor de haard? En wilt u daarmee het doel van de stichting financieel steunen?

Dan hebben wij gedroogd en gekloofd hout voor u. Uitsluitend door enthousiaste vrijwilligers gezaagd en gekloofd.

De laatste zaterdagmorgen van elke maand komen de vrijwilligers bij elkaar om in het Kromme Gat in Boven Hardinxveld om hout te zagen en te kloven. Het hout wordt per kuub in kratten gedaan. Daarna wordt het hout opgeslagen in Hardinxveld om te drogen.

BESTELLEN

De houtvoorraad staat in de opslag in Hardinxveld en zit in kratten van 1,2 kuub en is los gestort. Het without varieert van wilg, eik, populier, fruitboom en is van alles wat. Het hardhout is meestal van meerpalen of beschoeiing afkomstig.

Het hout is uitsluitend na overleg af te halen in Hardinxveld-Giessendam of Bleskensgraaf. Bezorgen is 'bij hoge uitzondering' in overleg mogelijk binnen 10 kilometer van Sliedrecht en doen we elke laatste zaterdag van de maand.

De prijs voor without is €70 en hardhout is €75 per krat. Bezorgkosten bedragen €25.

Voor informatie of bestelling:

stuur een mail naar info@stichtinghouthakkersclub-alblasserwaard.nl

Uw Donatie!

Heeft u geen houtkachel, maar wilt u wel onze stichting steunen? Dan kan dat door middel van een donatie!

Doneer door op onderstaande knop te klikken.